Indiaanse Astrologie

De Astrologie van de Indianen werkt met het medicijnwiel. Het wiel is onderverdeeld in 4 windrichtingen, West, Noord, Oost en Zuid en de 12 manen, die elk een eigen dier hebben.

De dag, wanneer je geboren bent, bepaald hoe jou persoonlijke medicijnwiel er uit komt te zien en wie je aanvulling daar aan zal zijn om van te leren. Het houdt je in beweging, zorgt dat de levenskracht blijft.

Het medicijnwiel omvat de Aarde, de mens en alle wezens. Het wiel kan je helpen om dichter bij de natuur te komen, bij je eigen innerlijk, je hart. Als je je intuïtie en gevoel een reis kan laten maken door het medicijnwiel en er van wil leren dan kan je het zien als een les, je kunt er van leren dat je van elk dier iets kunt oppikken.

Wie niet wil leren komt dezelfde les later weer tegen en zal de les opnieuw moeten aangaan om verder te komen. Je kunt leren van de verschillende manen totems, planten, dieren en hun elementen. En zo kom je steeds meer te weten over diegene die de Aarde met je delen.

De 1ste maan, maan van Waboose, de geest van het noorden, de tijd van rust en vernieuwing. Dan komt de Wabun, de hoeder van de geest van het oosten, dit is de tijd van bewust worden van de groei, de manen van verlichting en wijsheid. Dan de manen van Shawnodese, de hoeder van de geest van het zuiden Dat zijn de manen van de snelle groei, de bloei. De herfst is de tijd van Mudjekeewis, de hoeder van de geest van het westen, tijd voor zelfonderzoek, de kracht om naar binnen te kijken en na te denken over de groei en vernieuwing.

Sneeuwgans (22dec - 19jan)
Otter (20jan - 18febr)
Poema (19febr - 20mrt)
Havik (21mrt - 19apr)
Bever(20apr - 20mei)
Hert (21mei - 20juni)
Specht (21un - 22juli)
Steur (23juli - 22aug)
Bruine Beer (23aug - 22sept)
Raaf (23sep - 23okt)
Slang (24okt - 21nov)
Eland (22nov - 21dec)

Indiaanse Astrologie horoscoop maken Helemaal gratis

Neem Contact Met Ons Op!

Wil je iets melden of heb je gewoon zin om even hallo te zeggen neem dan contact met ons op!

info@weetwiejebent.nl